Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Webkamerás munka feat Prostitúció

Sokat gondolkodtam írjak-e blogot ebben a témában. Sokaknak ez a kettö egybe vág, sokak tudják mi a különbség, és olyanok is vannak akik "szakmán" belül még el is itélik a másikat. Megpróbálok minél részletesebb beszámolót adni a nagy "BUSINESS"-ről....

Friss topikok

  • NeTrend: Webkamerás munka otthonról, lányoknak, pároknak és férfiaknak! VipGirls: vipgirls.hu/ (2023.09.07. 15:36) 2011.01.03. Néhány ügyfél

Címkék

Archívum

2012.01.03. 18:20 csajka

2011.01.03. Néhány ügyfél

Hétköznap lévén, ma rosszlány voltam.

Két vendéget fogadtam ma. Az első délelőtt 10 órakkor jött. Átlagos 35-ös üzletember kinézetű forma. Talán egy kicsit jobban öltözött volt mint amilyen a hétköznapokon szokott lenni, látszott rajta régóta készült már erre a napra.
Megérkezésekor láthatóan nagyon örült, hogy ugyanazt láthatja amit a fotókon, és nem a jól ismer photoshop csapdájába esett. Rövid beszélgetés, bár mintha kicsit már unta volna, gyors fürdés ahova az Ő külön kérésére én nem csatlakoztam (talán szégyenlős volt). Eleje közös francia, majd egy viszonylag gyorsabb menet, első kör vége. 10 perc relax, majd kérésre kezelésbe vettem ismét, rövid kézimunka után már bevetésre készen állt, második menetet láthatóan sokkal magabiztosabban és hoszabb ideig birta, 3-4 pózon végigmentünk, majd a melleimre befejezte. Láthatóan elégedett volt, de sietve ment. Vagy nem akart fel tartani, vagy tényleg sietnie kellett.

Második vendég egy fiatalabb srác volt. Kábé 18 lehetett, Ő magát 22-nek vallotta. Lehet, hogy csak fiatalos volt az arca. Meglepetésemre nagyon jól birta, körülbelül 35 perc volt a konkrét eksön, amit hősiesen végig csinált. Megdolgozott rendesen hátulról, lovaglásnál néha egy kicsit visszafogott, lelassított, gondolom nem szeretett volna idő előtt elmenni, majd misszionárius pózban ment el óvszerrel belém. Érdekes módon mindezt néma csendben minden szó vagy nyögés nélkül. Néha egy-egy nagyobb lihegés de semmi extra. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajka.blog.hu/api/trackback/id/tr523517129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NeTrend 2023.09.07. 15:36:27

Webkamerás munka otthonról, lányoknak, pároknak és férfiaknak! VipGirls: vipgirls.hu/
süti beállítások módosítása